vegaaniset hoidot

Vegaaniset Rhea-kasvohoidot ja Lash Lift

RHEA

Vegaaniset Rhea-kasvohoidot vievät hoidot toiselle ulottuvuudelle ja sarja rikkookin perinteisien kasvohoitojen rajoja. Monipuoliset ja tehokkaat kasvohoidot räätälöidään asiakaskohtaisesti ja jokaiselle loihditaan yksilöllinen hoitokokonaisuus. Sinun ei välttämättä tarvitse olla ihostasi kartalla, sillä teemme kasvohoidossa sinun ihollesi sinun ihosi ratkaisun. Valitset vain ajanvarauksesta joko 60min, tai 80min Rhea-kasvohoidon ja me hoidamme loput.

Sense-kasvohoito

Täysin hajusteeton Sense-tuotelinja ja kasvohoito on kehitetty hoitamaan kuivaa, haurasta, kosteusköyhää, tulehtunutta, punoittavaa ja kutisevaa ihoa. Se on suunniteltu sopimaan kaikille, jopa kaikkein herkimmille ihoille. Hajusteettoman linjan tuotteet eivät sisällä perinteistä liimamaista tuoksua, vaan hennomman ja miellyttävämmän hyvin miedon tuoksun luonnollisista öljyistä.

Kasvohoito herkälle iholle on erikseen sen vaatiman erityishuomion vuoksi sillä allergiat, erityisherkkyydet ja lääkehoidot heikentävät ihon luonnollisia puolustusmekanismeja. Hoitolinja eroaa DermoLayerin hoidoista omalla tuotekokonaisuudellaan ja hoitomuodollaan. Herkän ihon kasvohoidossa ihoa käsitellään perinteisemmin ottein protokollan mukaisesti.

Tässä kasvohoidossa käytettävät hellävaraiset tuotteet ovat saatavilla myös päivittäiseen kotikäyttöön. Sense-linjan tuotteet eroavat monikäyttöisyydellään perinteisistä ihonhoitotuotteista ja rikkovat perinteisiä hoitotuotteiden käyttökaavoja. Esimerkiksi kasvojen puhdistusvoide sopii myös silmänympärysiholle, naamio sopii käytettäväksi silmänympärysiholle ja huulille, rauhoittava kasvovoide sopii samalla myös silmänympärysvoiteena ja SOS-vartalovoide käytettäväksi päästä varpaisiin.

DermoLayerin-kasvohoito

Layerin perustuu japanilaiseen kerrokselliseen ihonhoitofilosofiaan, jossa hoitotuotteiden kerrostaminen toinen toistensa päälle työntää aktiiviaineita syvemmälle ihoon. Hoitomuoto täyttää iho kulhon lailla pohjasta pintaan, kerrostamalla ihoa aktiiviaineilla kuin kakkua. Layerin-kasvohoidolla annetaan iholle mahdollisimman paljon, mitä enemmän se saa, sitä enemmän se aktivoituu ja saadaan näkyviä tuloksia. Mahdollisuus yhdistellä hoitovaiheita tuo lähes rajattoman mahdollisuuden erilaisiin hoitoihin. Tavoitteena ei ole tarjota kaikille samanlaista hoitoa, vaan luoda kullekin yksilöllinen hyvinvointirituaali. Koska jokaisella meillä on erilainen iho, on mahdotonta luoda yksi, jokaiselle asiakkaalle sopiva rutiini. Hoitovaiheita yhdistämällä ja kerrostamalla saadaan luotua ainutlaatuisia kasvohoitoja kaikille ihotyypeille.

Muutamia hoitovaiheita

Tervetulorituaali

Ensimmäinen koskestus tehdään tervetulorituaalin kautta. Stressi aiheuttaa kehoon jännittyneisyyttä, joten niitä vapautetaan selän ja hartioiden alueen hieronnalla. Krooniset lihasjännitykset estävät energian vapaan virtaamisen kehossa, jonka vuoksi rituaali on suunniteltu puhdistamaan ja valmistelemaan iho hoitoa varten laukaisemalla stressiä ja rentouttamalla. Selän lihasjännitysten aukaiseminen avaa alitajunnan kautta myös mielen kasvohoidolle, se vilkastuttaa verenkiertoa kasvojen alueelle ja näin tehostaa myös kasvohoidon tehoa.

Hieronnat

Kasvohoitoa täydentää hieronnat, jotka toteutetaan asiakkaan toiveen, hoitovaiheen ja räätälöidyn hoidon mukaan. Vartalon energiapisteiden hierominen muuntaa kasvohoidon hyvän olon kokemukseksi. Valittavissa on jalkojen, käsien tai vatsan alueen käsittely. Rhea-hieronnat tarjoavat monia hyötyjä: ne paitsi rentouttavat, myös elvyttävät kehon toimintoja ja hermostoa, sekä tasapainottavat hormonitoimintaa. DermoLayerin-kasvohoidossa kasvojen hieronta ei ole välttämättömyys, tämä katsotaan yksilöllisesti hoitovalintojen yhteydessä.

Silmänympärysiho

Jokaiseen DermoLayerin-kasvohoitoon sisältyy herkän ja vaativan silmänympärysihon paikalliset hoitovaiheet. Tämäkin vaihe räätälöidään yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

Hapot

Kasvohoitoon voi sisällyttää myös hapot. Ne edistävät ihosolujen uusiutumista, aktivoivat, vahvistavat ja tasapainottavat ihoa. Happovalikoimassa on erilaisia koostumuksia, joista valitaan ihotyypille sopivin. Rhean happohoidot neutraloidaan hoidon aikana.

Rhea tuotteet

Kotikäyttötuotteet eroavat perinteisistä purkkivoiteista käyttömukavuudeltaan, käytännöllisyydeltään ja aktiiviainepitoisuudeltaan. Nyt myös kotivoiteiden tehon voi maksimoida halutulle tasolle ja voit itse muuttaa tarvittaessa kosteusvoiteesi vaikusta mm. puhdistavaan, kirkastavaan tai kiinteyttävään suuntaan. Voiteisiin lisättävät tiivisteet maksimoivat voiteen aktiiviainepitoisuudet korkeammalle tasolle, mihin mikään muu voide ei pysty. Voiteeseen voi lisätä halutessa yhtenä aamuna aurinkosuojan ja toisena sen voi muuttaa meikkivoiteeksi. Peittävyysasteen meikkivoiteelle voi valita itse.

Tehtaalla voiteita valmistaessa niihin saa vain tietyn määrän aktiiviaineita. Jos voiteeseen laittaa aktiiviaineita liikaa, se hajoaa ja emulsio erottuu. Rhea-tuotteilla saa kotona maksimaalisen hyödyn lisäämällä omaan voidepohjaan B-Dose tehotippoja. Levittämällä tehotippojen kanssa emulsion iholle heti, se ehtii ennen hajoamistaan imeytymään ihoon jossa se antaa maksimaalisen tehon aktiiviaineiden kanssa.

Kalentin Lash Lift – ripsien kestotaivutus vegaanisesti

Ripsien kestotaivutuksessa ripset tyvikohotetaan ylöspäin. Ripsien kestotaivutus helpottaa aamutoimia ja riittää sinällään myös ilman ripsiväriä, eikä sen jälkeen tarvitse käyttää ripsientaivuttajaa. Ripsivärin käytölle ei kuitenkaan ole estettä mikäli toivoo intensiivisyyttä katseeseen. Kestotaivutuksessa ripsille ei laiteta lisäosia, kuten ripsienpidennyksissä vaan tulos muodostuu omien ripsien tuuheuden ja pituuden mukaan.

Ripsien kestotaivutus kestää keskimäärin 4-8 viikkoa. Pysyvyys voi yksilöllisesti vaihdella ja tulos pysyä joissakin tapauksissa jopa arvioitua pidempään. Ripset suoristuvat luonnollisesti ajan kanssa kun uutta ripseä kasvaa taivutetun tilalle. Käsittely uusitaan yleisimmin noin 1-2,5kk kuluttua taivutuksesta. Ennen ripsien kestotaivutuksen uusimista ehtii värjäys kulumaan ripsistä pois, joten ripsiä voi käydä välissä myös värjäyttämässä.

Tarjoamme huolellisesti tehtyjä ripsien kestotaivutuksia ja siksi toivommekin asiakkaan varaavan itselleen hieman enemmän aikaa käsittelyyn. Emme toteuta taivutusta 60 minuutin sisään vaan analysoimme silmän muodon, otamme huomioon luomet, ripsien vahvuuden sekä pituuden, mittaamme muotin ja katsomme vaikutusajat taivutuksen toteuttamiseen yksilöllisesti ripsien mukaan. Tarkistamme muotin asennuksen yhteydessä myös ripsilinjan ja liimamme taivutuksen ajaksi linjan ulkopuolella kasvavat ripset pois edestä. Näin takaamme kauniin ripsilinjan ja kauniin taivutustuloksen. Tarkistamme ripset muotilla jokaisen vaiheen jälkeen ja viimeistelemme lopuksi taivutuksen harjaamalla ripset kuiviksi – tämä voi viedä hetken ripsien tuuheudesta riippuen. Ripsien ei tule olla kestotaivutuksen jälkeen liimaiset ja supussa, tämän vuoksi palvelu hoidetaan huolellisesti loppuun asti.

Kalentinin vegaanisuus

Kalentin on ensimmäinen vegaaninen ripsien kestotaivutus Suomessa. Tuotteet on tutkittu 70 vuotisen vegaaniyhdistyksen toimesta 12 kuukautta kestävässä prosessissa. Tutkimus on sisältänyt kaikkien raaka-aineiden alkuperäistutkimukset ja tuotantoprosessin läpikäymisen. Rekisteröinti vahvistaa ettei yksikään materiaali ole lähtöisin eläinperäisestä tuotteesta eikä eläinkokeista.

Ennen ripsien kestotaivutusta:

Ripsien kestotaivutuksen jälkeen:

Tiedote

Kosmetologi on lomalla 10.11-3.12.

Verkkokaupan tilaukset käsitellään vasta loman jälkeen. Tilausten nouto mahdollisuus liikkeestä ja tilausten toimitukset siis vasta 4.12 jälkeen.
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.