Yhteystiedot

Miten kaikki alkoi

Ihonhoitokeskus Untuvan laittaminen lähti suoraan sydämestä. Ajatuksesta, miten voisin tarjota vieläkin parempaa palvelua?  Silloin tällöin yöllisissä unissa on näkynyt se tunne ja konsepti mitä haluan asiakkaille välittää. Olen toiminut alalla jo vuodesta 2016, mutta Untuvassa voin tarjota myös tilausmahdollisuuden tuotteille verkkokaupan kautta.

Oman liiketoiminnan ensimmäisen vuoden aikana pääsin jo ainutlaatuiselle matkalle Ranskaan, tutustumaan tehtaalle ja Pariisin koulutushoitolaan. Oman yrityksen pyörittämisen ohessa olen valmistunut yrittäjän ammattitutkinnosta sekä erikoisammattitutkinnosta. SKY-nimike takaa, että olen alalle koulutettu kosmetologi ja minut on hyväksytty Suomen Kosmetologien yhdistyksen jäseneksi.

Mia Nieminen

  • SKY-erikoiskosmetologi
  • Mary Cohr-ihoterapeutti
  • Dermotecnologist-kosmetologi

Olen erikoistunut erityisesti ihonhoitoon ja tarjoan palveluita erikoiskosmetologina. Olen valikoinut käyttööni tuotesarjat, joiden toimintaan ja turvallisuuteen luotan ja jotka ovat lähellä arvomaailmaani. Tarjoan ammatillista apua ihonhoitoon niin palveluiden, tuotteiden, kuin oikeanlaisen kotihoidon kautta. Pidän hoitolan yhteydessä myös verkkokauppaa, jotta voin tarjota ihonhoidollista apua suoraan kotiin myös muualle Suomeen. Yhteydenottolomakkeen kautta minulta voi pyytää ihoanalyysin etänä, jonka pohjalta suosittelen ammattituotteet verkkokaupasta. Laadukasta ammattikosmetiikkaa voi tilata kauttani myös lahjaksi ja autan mielelläni tuotevalinnoissa.

ihonhoitokeskus untuva favicon

Ihonhoitokeskus Untuva

Yhteydenottolomake

Tiedote

Kosmetologi on lomalla 10.11-3.12.

Verkkokaupan tilaukset käsitellään vasta loman jälkeen. Tilausten nouto mahdollisuus liikkeestä ja tilausten toimitukset siis vasta 4.12 jälkeen.
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.