Yhteystiedot

Miten kaikki alkoi

Ihonhoitokeskus Untuvan laittaminen lähti suoraan sydämestä. Ajatuksesta, miten voisin tarjota vieläkin parempaa palvelua?  Silloin tällöin yöllisissä unissa on näkynyt se tunne ja konsepti mitä haluan asiakkaille välittää. Olen toiminut alalla jo vuodesta 2016, mutta Untuvassa voin tarjota myös tilausmahdollisuuden tuotteille verkkokaupan kautta.

Oman liiketoiminnan ensimmäisen vuoden aikana pääsin jo ainutlaatuiselle matkalle Ranskaan, tutustumaan tehtaalle ja Pariisin koulutushoitolaan. Oman yrityksen pyörittämisen ohessa olen valmistunut yrittäjän ammattitutkinnosta ja jatkan edelleen erikoisammattitutkintoon. SKY-nimike takaa, että olen alalle koulutettu kosmetologi ja minut on hyväksytty Suomen Kosmetologien yhdistyksen jäseneksi.

Mia Nieminen

  • SKY-kosmetologi
  • Mary Cohr-ihoterapeutti
  • Dermotecnologist-kosmetologi

Olen erikoistunut erityisesti ihonhoitoon. Arvostan luonnonmukaisuutta ja vegaanisuutta, sekä tuloksien hakemista ihon luonnollisen toiminnan kautta. Nautin ihonhoidosta myös vapaa-ajalla. Suutarin lapsella ei ole kenkiä, sanonta ei siis päde minuun. Olen päätynyt kokemuksesta käyttämään itselleni ainoastaan samoja tuotteita, mitä tarjoan asiakkaille. Kun ammattina on kosmetologi, laatueron huomaa aivan erilailla.

ihonhoitokeskus untuva favicon

Ihonhoitokeskus Untuva

Yhteydenottolomake