Kasvohoidot

Monenlaisia kasvohoitoja

Valikoimastamme löytyy erilaisia perinteisiä-, manuaalisia- ja laitekasvohoitoja. Valtaosa hoidoista kestää tunnin. Tarkoituksenamme on, että meiltä voi varata minkä tahansa 60min kestävistä kasvohoidoista. Ennen hoitoa iho analysoidaan ja käydään tarvittavat ongelmakohdat läpi, jonka jälkeen valitaan hoitovaihtoehdoista iholle sopivin. Varaathan siis ensimmäisellä kerralla itsellesi ylimääräistä aikaa noin 10-15min.

Mekaaninen ihonpuhdistus ei automaattisesti sisälly kasvohoitoihin, sen voi halutessaan valita lisäpalveluista hoidon yhteyteen.

Laadukkaat tuotteet

Käytämme kasvohoidoissa laadukasta ranskalaista ammattituotesarjaa, jota on saatavilla vain valituista hoitoloissa. Mary Cohrin on perustanut farmasian tohtori Jean-Daniel Mondin. Tuotteet on kehitetty plastiikkakirurgia huomioon ottaen ja niitä on käytettykin kyseisten leikkausten yhteydessä. Sarja kehittää jatkuvasta kauneudenhoitotiedettä, joka takaa korkealuokkaiset hoitotuotteet ja puhtaaseen luontoon pohjautuvat tehokkaat aktiiviaineet.

Mary Cohr kuuluu valmistajiin, jotka ovat saaneet VERITAS-sertifiointitoimiston myöntämän korkeimman ISO 22716-laatusertifikaatin. Laboratoriot noudattavat myös ISO 14001-standardia, joka perustuu ympäristötehokkuuden jatkuvat parantamisen periaatteelle.

Perinteiset kasvohoidot

Perinteiset kasvohoidot tehdään myös ammattituotteilla, mutta ne eivät sisällä erikseen aktiiviainetiivisteitä kuten muut tehohoidot. Hoidot sopivat lähtökohtaisesti kaikille pieneen ihon hemmotteluun. Käytettävät tuotteet valitaan yksilöllisesti ihoanalyysin jälkeen ihon tarpeiden mukaan.

Hinnasto

 • Klassinen kasvohoito 45min 76€

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

 • Täydellinen kasvohoito 75min 108€

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, naamion aikana kevyt päähieronta, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide kasvoille, sekä kukkainen käsivoide käsille.

 • Fresh Up-kasvohoito 30min 49€

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, naamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

 • Miesten kasvohoito 60min 86€

  Hoidossa käytetään muiden tuotteiden kanssa miesten iholle kohdistettuja hoitotuotteita.

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, ihohuokosten puhdistaminen lämpimällä saunamaskilla, pitkä hieronta, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide. Hoidossa käytetään miesten linjan tuotteita.

RHEA-Kasvohoidot

RHEA DermoLayerin

8 tai 10 tai 12 kerroksellista, sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa. (Vegaaninen)

Hinta: 108€ (60min) / 138€ (80min) / 168€ (120min)

RHEA-sense

Hajusteeton RHEA Sense

Hajusteeton hoito herkälle ja reagoivalle iholle Rhean-protokollan mukaisesti. (Vegaaninen)

Hinta: 108€ (60min)

RHEA sarjahoidot

RHEA Sarjahoidot

Valitse useampi hoito kerralla ja säästä enemmän rahaa kuin yksittäisillä käynneillä! 3-5 kertaa.

Hinta: 78€ (40min)

Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot ovat manuaalisia tehohoitoja, joissa käytetään aktiiviainetiivisteitä. Hoito valitaan ihonhoidollisten kauneustavoitteiden mukaan. Kaikki erikoiskasvohoidot kestävät 60 minuuttia.

Age Firming ja Age Signes Reverse ovat hoitokategorian laitteettomat anti-age-kasvohoidot.

Age Firming
 • Age Firming 60min 108€

  On hoidoista kiinteyttävämpi ja kasvoja muotoilevampi. Hoito toteutetaan normaalia kasvohoitoa tahdikkaammin erikoistuotteita käyttäen.

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, kasvoja muotoileva ja kiinteyttävä hieronta, precise lift-täsmäkohotus juonteille, erikoiskuitunaamio, decolteenaamio, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

 • Age Signes Reverse 60min 140€

  On manuaalisista anti-age-hoidoista kattavin. Hoitaa kaikkia iän mukana tulevia muutoksia; kuivuudesta pigmenttimuutoksiin, sameuteen ja juonteisiin. Samanlaisia muutoksia ilmenee herkästi myös ohuella kämmenselkien iholla, joten hoidossa käsitellään myös kämmenselät.

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, anti-age kuorinta, kirkastava anti-age-C-vitamiiniseerumi, anti-age-aktiiviaineseerumilla hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, erikoisnaamio, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide. Hoidossa käsitellään myös kämmenselät.

 • Dermo Peeling 60min 108€

  On kuorintahoito aknearville, pigmenttimuutoksille, tunkkaiselle- ja samealle iholle. Hoidon kahdesta kuorintavaihtoehdosta valitaan iholle sopivin, myös herkälle iholle.

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, PH-kuorinta tai herkän ihon Dermabrasion-kuorinta, hieronta decoltee-hartia-kaula-kasvot, erikoisnaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

 • PhytOxygene 60min 108€

  On erikoishoitojen uutuus nykypäivän haasteisiin. Detox-hoito, joka puhdistaa ja parantaa ihohengitystä. Sopii ensimmäiseksi kasvohoidoksi.

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorintageeli, toksiineja ja epäpuhtauksia imevä pro-oxygen naamio, virkistävällä ja raikastavalla eteerisellä hierontageelillä hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

Multi Purete
 • Multi purete 45min 76€

  Puhdistava ja tasapainottava kasvohoito ilman hierontaa. Erityisen suosittu kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle. Sopii pienempänä puhdistavana hoitona kaiken ikäisille.

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, savinaamio, syväpuhdistava seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

 

Mekaaninen ihonpuhdistus ei automaattisesti sisälly kasvohoitoihin, sen voi halutessaan valita lisäpalveluista hoidon yhteyteen.

CatioVital-hoidot

Kasvohoitojen tuloksellisimmat hoidot. Laitehoidot, joissa käytettävät tuotteet valitaan kauneustavotteiden mukaan.

CatioVital Youth

Vaikuttaa dynaamisen ionisaation avulla, jossa elektrodien kautta kulkevan sähkövirran avulla syväimeytetään geeliseerumin hoitavat aineet syvälle ihoon. Ionisaation ansiosta seerumit imeytyvät nopeasti ja tehokkaasti, eikä hoito jää vaikuttamaan vain ihon pintakerroksiin. Kasvohoito yksilöidään imeytettävän seerumin mukaan.

Hoitovaiheisiin kuuluu ennen seerumin imeyttämistä ihohuokosten puhdistaminen lämpimällä naamiolla.

Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, ihohuokosten puhdistaminen lämpimällä saunamaskilla, geelimäisen seerumin imeytys, hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, silmänympärysnaamio, kasvonaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide. Hoitoon voi halutessaan yhdistää mekaanisen puhdistuksen lisäpalveluista.

Hinta: 128€ (75min)

CatioVital Lifting

CatioVital Lifting

Tehokiinteyttäjä vaikuttaa stimuloimalla kasvojen lihaksia. Iholle levitetään hoitava geeliseerumi, jonka jälkeen elektrodien kautta kulkevan sähkövirran avulla pulssimaisesti aktivoidaan lihaksia. Lifting-hoito on anti-age-hoitolinjan ainoa lihaksissa asti vaikuttava kiinteyttävä hoito.

Hoitovaiheisiin kuuluu ennen lihasten stimulointia kasvojen lymfakanavien käsittely.

Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen pohjustus kiinteyttävällä geeliseerumilla, lymfakanavien käsittely, jumppa, hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, silmänympärysnaamio, kasvonaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

Hinta: 118€ (75min)

CatioVital Deluxe

On kuningatarhoito, jossa yhdistyvät CatioVital Youth ja CatioVital Lifting-hoidot, hoidossa tehdään normaalia pidempi hieronta (noin 30min), riippuen muiden vaiheiden kestosta. Tämä on palveluvalikoiman täydellisin kasvohoito.

Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, ihohuokosten puhdistaminen lämpimällä saunamaskilla, geelimäisen seerumin imeytys, kasvojen pohjustus kiinteyttävällä geeliseerumilla, lymfakanavien käsittely, jumppa, n. 30min hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, silmänympärysnaamio, kasvonaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

Hinta: 168€ (120min)

CatioVital Super Deluxe

CatioVital Super Deluxe

Täydellinen kaikenkattava elämyskasvohoito, joka täyttää kaikki luksuskasvohoidon puitteet tuloksellisuutta unohtamatta. Hoidossa yhdistyvät CatioVital Youth ja CatioVital Lifting-hoitojen tehokkuus, perusteellista hierontakäsittelyä unohtamatta. Tämä on palveluvalikoiman hemmottelevin elämyshoito täynnä luksusta, tuiketta ja tuloksia. Varaa itsellesi hoidon jälkeen hetki juoma- ja makeistarjoiluun.

Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, ihohuokosten puhdistaminen ihanan lämpimällä saunamaskilla, geelimäisen seerumin imeytys, kasvojen pohjustus kiinteyttävällä geeliseerumilla, lymfakanavien käsittely, jumppa, pitkä hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, päähieronta, käsien hieronta, silmänympärysnaamio, kasvonaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet, hoitovoide ja käsille käsivoide.

Hoidon ikäraja 25v.

Hinta: 225€ (150min)

Eye Lifting

Eye Lifting

Kiinteyttävä hoito silmänympärysiholle. Hoidossa tehdään kevyt hoito koko kasvoille, mutta keskitytään silmänympärysihon alueelle. Huomioithan että ennen hoitoa tulee poistaa piilolinssit.

Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, täsmähieronta silmänympärysiholle, silmänympärysihon lihasten jumppa, paikallinen kuitukangasnaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

Hinta: 76€ (45min)

Express-sarjahoidot ja yhdistelmähoidot

Express-hoidot

Express-hoidot

Sarjahoitona tai pienemmän budjetin laitehoitona. Ihon alkupuhdistus, kuorinta, laitehoito-osuus, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

Hinta: 74€/kerta
Kuukauden sisällä sarjahoitona 4-6 kertaa edullisemmin 64€/kerta.

Yhdistelmähoidot

Ovat kaksi erikoishoitoa yhdessä hoidossa. Ihon tilanteen mukaan yhdistettäväksi valitaan yksi manuaalisista erikoishoidoista ja yksi laitehoito. Näin saadaan samaan hoitoon aktiiviainetiivistetuotteet ja laitehoitojen tehokkuus.

Lisäpalvelut kasvohoitoihin

 • Silmänympärysihon tehohoito 56€
 • Mekaaninen puhdistus 35€
 • Puhdistava lämpönaamio 20€

  Yksinään tai mekaanisen puhdistuksen kanssa.

 • Kulmien muotoilu 15€

  Vegaanisesti tai sokerointilisällä +5€

 • Kasvojen alueen sokerointi 18€ / alue
 • Päähieronta 20€

  saatavilla myös vartalohoitoihin ja -hierontoihin.

 • Ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu 35€

  Vegaanisesti tai sokerointilisällä +5€

 • Ripsien värjäys 23€

  Vegaanisesti +5€

 • Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu 29€

  Vegaanisesti tai sokerointilisällä +5€

 • Kulmien värjäys ja muotoilu 23€

  Vegaanisesti tai sokerointilisällä +5€

Tiedote

Kosmetologi on lomalla 10.11-3.12.

Verkkokaupan tilaukset käsitellään vasta loman jälkeen. Tilausten nouto mahdollisuus liikkeestä ja tilausten toimitukset siis vasta 4.12 jälkeen.
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.