Kasvohoidot

Monenlaisia kasvohoitoja

Valikoimastamme löytyy erilaisia perinteisiä-, manuaalisia- ja laitekasvohoitoja. Valtaosa hoidoista kestää tunnin. Tarkoituksenamme on, että meiltä voi varata minkä tahansa 60min kestävistä kasvohoidoista. Ennen hoitoa iho analysoidaan ja käydään tarvittavat ongelmakohdat läpi, jonka jälkeen valitaan hoitovaihtoehdoista iholle sopivin. Varaathan siis ensimmäisellä kerralla itsellesi ylimääräistä aikaa noin 10-15min.

Mekaaninen ihonpuhdistus ei automaattisesti sisälly kasvohoitoihin, sen voi halutessaan valita lisäpalveluista hoidon yhteyteen.

Laadukkaat tuotteet

Käytämme kasvohoidoissa laadukasta ranskalaista ammattituotesarjaa, jota on saatavilla vain valituista hoitoloissa. Mary Cohrin on perustanut farmasian tohtori Jean-Daniel Mondin. Tuotteet on kehitetty plastiikkakirurgia huomioon ottaen ja niitä on käytettykin kyseisten leikkausten yhteydessä. Sarja kehittää jatkuvasta kauneudenhoitotiedettä, joka takaa korkealuokkaiset hoitotuotteet ja puhtaaseen luontoon pohjautuvat tehokkaat aktiiviaineet.

Mary Cohr kuuluu valmistajiin, jotka ovat saaneet VERITAS-sertifiointitoimiston myöntämän korkeimman ISO 22716-laatusertifikaatin. Laboratoriot noudattavat myös ISO 14001-standardia, joka perustuu ympäristötehokkuuden jatkuvat parantamisen periaatteelle.

Perinteiset kasvohoidot

Perinteiset kasvohoidot tehdään myös ammattituotteilla, mutta ne eivät sisällä erikseen aktiiviainetiivisteitä kuten muut tehohoidot. Hoidot sopivat lähtökohtaisesti kaikille pieneen ihon hemmotteluun. Käytettävät tuotteet valitaan yksilöllisesti ihoanalyysin jälkeen ihon tarpeiden mukaan.

Hinnasto

 • Klassinen kasvohoito 45min 53€

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

 • Täydellinen kasvohoito 75min 86€

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, naamio, naamion aikana kevyt päähieronta, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide kasvoille, sekä kukkainen käsivoide käsille.

 • Fresh Up-kasvohoito 30min 37€

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, naamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

 • Miesten kasvohoito 60min 69€

  Miesten kasvohoito on uutuus, joka on kohdennettu kivuttomana hoitona miehille. Hoidossa käytetään muiden tuotteiden kanssa miesten iholle kohdistettuja hoitotuotteita.

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, ihohuokosten puhdistaminen lämpimällä saunamaskilla, pitkä hieronta, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide. Hoidossa käytetään miesten linjan tuotteita. Hoitoon voi yhdistää halutessa lisäpalveluista mekaanisen puhdistuksen.

RHEA-Kasvohoidot

RHEA DermoLayerin

8 tai 10 kerroksellista, sinun tarpeidesi mukaan valittua hoitovaihetta, jotka aktivoivat tehokkaasti ihosi toimintoja ja antavat sille elinvoimaa. (Vegaaninen)

Hinta: 98€ (60min) / 128€ (80min)

RHEA-sense

Hajusteeton RHEA Sense

Tuoksuton hoito herkälle ja reagoivalle iholle Rhean-protokollan mukaisesti. (Vegaaninen)

Hinta: 65€ (60min)

RHEA sarjahoidot

RHEA Sarjahoidot

Valitse useampi hoito kerralla ja säästä enemmän rahaa kuin yksittäisillä käynneillä! 3-5 kertaa.

Hinta: 78€ (40min)

Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot ovat manuaalisia tehohoitoja, joissa käytetään aktiiviainetiivisteitä. Hoito valitaan ihonhoidollisten kauneustavoitteiden mukaan. Kaikki erikoiskasvohoidot kestävät 60 minuuttia.

Age Firming on hoitokategorian laitteeton anti-age-kasvohoito.

Age Firming
 • Age Firming 60min 92€

  On hoidoista kiinteyttävämpi ja kasvoja muotoilevampi. Hoito toteutetaan normaalia kasvohoitoa tahdikkaammin erikoistuotteita käyttäen.

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorintageeli, toksiineja ja epäpuhtauksia imevä pro-oxygen naamio, virkistävällä ja raikastavalla eteerisellä hierontageelillä hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

 • Age Signes Reverse 60min 138€

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, anti-age kuorinta, kirkastava anti-age-C-vitamiiniseerumi, anti-age-aktiiviaineseerumilla hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, erikoisnaamio, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide. Hoidossa käsitellään myös kämmenselät.

 • Dermo Peeling 60min 92€

  On kuorintahoito aknearville, pigmenttimuutoksille, tunkkaiselle- ja samealle iholle. Hoidon kahdesta kuorintavaihtoehdosta valitaan iholle sopivin, myös herkälle iholle.

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, PH-kuorinta tai herkän ihon Dermabrasion-kuorinta, hieronta decoltee-hartia-kaula-kasvot, erikoisnaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

 • PhytOxygene 60min 90€

  On erikoishoitojen uutuus nykypäivän haasteisiin. Detox-hoito, joka puhdistaa ja parantaa ihohengitystä. Sopii ensimmäiseksi kasvohoidoksi.

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorintageeli, toksiineja ja epäpuhtauksia imevä pro-oxygen naamio, virkistävällä ja raikastavalla eteerisellä hierontageelillä hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

Multi Purete
 • Multi purete 45min 62€

  Sisältää: Ihon alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, savinaamio, syväpuhdistava seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide. Puhdistava kasvohoito nuorelle iholle. Sisältää nopean, muutamien mustapäiden poiston. Jos tarvitset perusteellisempaa puhdistusta lisää lisäpalveluista mekaaninen ihonpuhdistus.

CatioVital-hoidot

Kasvohoitojen tuloksellisimmat hoidot. Laitehoidot, joissa käytettävät tuotteet valitaan kauneustavotteiden mukaan.

CatioVital Youth

Vaikuttaa dynaamisen ionisaation avulla, jossa elektrodien kautta kulkevan sähkövirran avulla syväimeytetään geeliseerumin hoitavat aineet syvälle ihoon. Ionisaation ansiosta seerumit imeytyvät nopeasti ja tehokkaasti, eikä hoito jää vaikuttamaan vain ihon pintakerroksiin. Kasvohoito yksilöidään imeytettävän seerumin mukaan.

Hoitovaiheisiin kuuluu ennen seerumin imeyttämistä ihohuokosten puhdistaminen lämpimällä naamiolla.

Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, ihohuokosten puhdistaminen lämpimällä saunamaskilla, geelimäisen seerumin imeytys, hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, silmänympärysnaamio, kasvonaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide. Hoitoon voi halutessaan yhdistää mekaanisen puhdistuksen lisäpalveluista.

Hinta: 103€ (75min)

CatioVital Lifting

CatioVital Lifting

Tehokiinteyttäjä vaikuttaa stimuloimalla kasvojen lihaksia. Iholle levitetään hoitava geeliseerumi, jonka jälkeen elektrodien kautta kulkevan sähkövirran avulla pulssimaisesti aktivoidaan lihaksia. Lifting-hoito on anti-age-hoitolinjan ainoa lihaksissa asti vaikuttava kiinteyttävä hoito.

Hoitovaiheisiin kuuluu ennen lihasten stimulointia kasvojen lymfakanavien käsittely.

Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen pohjustus kiinteyttävällä geeliseerumilla, lymfakanavien käsittely, jumppa, hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, silmänympärysnaamio, kasvonaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

Hinta: 105€ (75min)

CatioVital Deluxe

On kuningatarhoito, jossa yhdistyvät CatioVital Youth ja CatioVital Lifting-hoidot, hoidossa tehdään normaalia pidempi hieronta (noin 30min), riippuen muiden vaiheiden kestosta. Tämä on palveluvalikoiman täydellisin kasvohoito.

Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, ihohuokosten puhdistaminen lämpimällä saunamaskilla, geelimäisen seerumin imeytys, kasvojen pohjustus kiinteyttävällä geeliseerumilla, lymfakanavien käsittely, jumppa, n. 30min hieronta decoltee-hartia-niska-kaula-kasvot, silmänympärysnaamio, kasvonaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

Hinta: 160€ (120min)

Eye Lifting

Eye Lifting

Kiinteyttävä hoito silmänympärysiholle. Hoidossa tehdään kevyt hoito koko kasvoille, mutta keskitytään silmänympärysihon alueelle. Huomioithan että ennen hoitoa tulee poistaa piilolinssit.

Sisältää: Ihon alkupuhdistus, kuorinta, täsmähieronta silmänympärysiholle, silmänympärysihon lihasten jumppa, paikallinen kuitukangasnaamio, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

Hinta: 58€ (45min)

Express-sarjahoidot ja yhdistelmähoidot

Express-hoidot

Express-hoidot

Sarjahoitona tai pienemmän budjetin laitehoitona. Ihon alkupuhdistus, kuorinta, laitehoito-osuus, buusteri, seerumi, paikallishoitotuotteet ja hoitovoide.

Hinta: 59€ (45min)
Kuukauden sisällä sarjahoitona 4-6 kertaa edullisemmin 49€/kerta.

Yhdistelmähoidot

Ovat kaksi erikoishoitoa yhdessä hoidossa. Ihon tilanteen mukaan yhdistettäväksi valitaan yksi manuaalisista erikoishoidoista ja yksi laitehoito. Näin saadaan samaan hoitoon aktiiviainetiivistetuotteet ja laitehoitojen tehokkuus.

Lisäpalvelut kasvohoitoihin

 • Silmänympärysihon tehohoito 53€
 • Mekaaninen puhdistus 29€
 • Puhdistava lämpönaamio 20€

  Yksinään tai mekaanisen puhdistuksen kanssa.

 • Kulmien muotoilu 15€
 • Kasvojen alueen sokerointi 15€ / alue
 • Päähieronta 15€
 • Ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu 25€
 • Ripsien värjäys 19€
 • Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu 20€
 • Kulmien värjäys ja muotoilu 19€