Muut palvelut

Hieronnat ja vartalohoidot

Valikoimastamme löytyy ihania kokonaisuuksia hemmotteluhieronnoista ja ihoa hellivistä vartalohoidoista. Perinteiset aroma- ja kuumakivihieronnat tehdään hierontatyylille ominaisin liikkein. Toteutamme aroma-
kuumakivi- ja vartalohoidot koko vartalolle, kuitenkin aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Kuten kasvohoidoissa, myös vartalohoidoissa käytämme laadukkaita Mary Cohrin hoitotuotteita.

Hieronnat

 • Aromahieronta (75min) 89€

  Aromahieronta on tuoksuvalla öljyseoksella tehtävä hemmotteluhieronta. Aromahieronnassa hierotaan laajoin, soljuvin ja rauhallisin ottein hierontatyylille ominaisin liikkein. Hieronnan tuoksuvat eteerisetöljyt vaikuttavat valitun öljyn vaikutuksien mukaisesti imeytymällä ihon läpi verenkiertoon ja jonkin verran myös hengityksen kautta.

  Emme suosittele aromahierontaa, jos olet raskaana tai imetät. Voimme kuitenkin toteuttaa hemmotteluhieronnan ilman aromaattisuutta pyydettäessä.

aromahieronta
kuumakivihieronta
 • Kuumakivihieronta (75min) 89€

  Kuumakivihieronta on lämpimillä basalttikivillä tehtävä rentouttava hieronta. Hieronta on lähtöisin Hawaijilta, Tiibetistä ja Intiasta, missä hieronnalla on hoidettu kipuja ja hermostollisia ongelmia. Kivien lämpö on noin 50 astetta, hieronnan aikana osa niistä asetellaan vaikuttamaan eripuolille kehoa ja osalla hierotaan hierontatyylille ominainen hieronta. Kuumakivihieronta on myös soljuva ja rauhallinen, mutta lämmin ja tuoksuton hieronta.

  Emme suosittele kuumakivihierontaa, jos olet raskaana tai sinulla on diabeteksen aiheuttamia tuntopuutoksia.

 • Kuumakivi + aromahieronta (90min) 115€

  Perinteinen rentouttava ja lämmittävä kuumakivihieronta yhdistettynä tuoksuvaan aromahierontaan. Hieronta koko vartalolle.

vartalohoidot

Vartalohoidot

 • Täydellinen vartalohoito (90min) 128€

  Täydellinen vartalohoito on koko vartalon ihonhoito. Nimensä mukaisesti täydellinen palvelu, joka kattaa kaiken iholle tarpeellisen kaulasta alaspäin. Palvelu sisältää ihon kuorinnan, hemmotteluhieronnan ja vartalovoiteet, se sisältää myös jalkavoiteen ja käsivoiteen levityksen, sekä viimeistelyn vartalosuihkeella. Iholle jätettävät tuotteet katsotaan vartaloihotyypin ja vuodenajan mukaan. Tuotteet sopivat myös herkälle ja atooppiselle iholle.
  Sisältää: Vartalon kuorinta, rentouttava kokovartalon hieronta, kosteusvoide, jalkavoide, käsivoide ja hoitosuihke.

 • Fresh Up-vartalolle (30min) 56€

  Fresh Up-vartalolle on miniversio vartalohoidosta. Kuorinnan jälkeen vartalon iholle levitetään sille soveltuvin vartalovoide. Kesäaikana tai aurinkoloman ajankohtana hoito voidaan viimeistellä aurinkovoiteella tai after sun-voiteella.
  Sisältää: Kuorinnan, vartalovoiteen ja suihkeen.

käsihoidot

Käsihoidot

 • Minimanikyyri (30min) 44€

  Kylvetys, kynsinauhojen hoito, kynsien reunojen siistiminen, kirkas/väritön lakkaus tai kynsiöljy.

 • Parafiinihoito (50min) 69€

  Käsien kylvetys tai kuorinta, kynsien reunojen siistiminen, kynsinauhojen hoito, kynsinauhaöljy, lämmittävä ja kosteuttava parafiininaamio sekä käsivoide.

Ripset ja kulmat

 • Ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu 35€

  Vegaanisesti +5€

 • Ripsien värjäys 23€

  Vegaanisesti +5€

 • Ripsien värjäys ja kulmien muotoilu 29€

  Vegaanisesti tai sokerointilisällä +5€

 • Kulmien muotoilu 15€

  Vegaanisesti tai sokerointilisällä +5€

 • Kulmien värjäys ja muotoilu 23€

  Vegaanisesti tai sokerointilisällä +5€

 • Lash Lift – ripsien kestotaivutus & värjäys 85€

  Vegaaninen, kesto noin 120min

Tiedote

Kosmetologi on lomalla 10.11-3.12.

Verkkokaupan tilaukset käsitellään vasta loman jälkeen. Tilausten nouto mahdollisuus liikkeestä ja tilausten toimitukset siis vasta 4.12 jälkeen.
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.