CatioVital Super Deluxe

CatioVital Super Deluxe – täydellinen kaikenkattava elämyshoito

Loimme elämyskasvohoidon, joka luodaan yksilöllisesti juuri sinulle. Se räätälöidään juuri sinun ihollesi sopivaksi, tuloksia tavoitellen ja päälaesta sormenpäihin hieroen. Tätä kasvohoitoa voi ottaa mihin vuodenaikaan tahansa, mutta eikö olisi erityisen ihanaa kylmänä syys- ja talviaikana asettua lämmitetylle hoitopedille vilttien alle, pimeään huoneeseen tähtitaivaan alle ja antaa musiikin viedä.

Tässä hoidossa on 4 hoidollista päävaihetta:

  1. Lämpönaamio avaa ihohuokoset ja puhdistaa huokosista epäpuhtauksia, hikeä ja talia. Iho hengittää paremmin ja on valmis vastaanottamaan hoitavat aineet.
  2. Valitsemme ihollesi seerumin, joka imeytetään ainutlaatuisella dynaamisella ionisaatiomenetelmällä.
  3. Lymfakanavien käsittely vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja häivyttää väsymyksen aiheuttamia muutoksia kasvoilta. Se myös edistää kuona-aineiden poistumista ja parantaa nestekiertoa.
  4. Tehokiinteytyksellä aktivoidaan pulssimaisesti kasvojen lihaksia. Se palauttaa kasvojen volyymin ja kohottaa kasvojen piirteitä. Kasvojen hoitomuoto, joka vaikuttaa ihon lisäksi kasvojen tukilihaksissa.


Tämän jälkeen keskitymme 60 minuutin ajan hierontaan. Tänä aikana käsittelemme decolteen, niskan, hartiat, kaulan, kasvot, kädet ja käsivarret öljyhieronnalla. Hieronta jatkuu kuivahierontana päähierontaan. Tämän hemmottelusession jälkeen saat olla hetken rauhassa naamioiden vaikutuksen ajan. Tänä aikana kirjoitamme sinun ihollesi sopivan reseptin kasvojen kotihoitoon.

Kasvohoidon päätteeksi tarjoamme sinulle lasillisen juomaa ja pientä makeaa, varaathan siis itsellesi pienen hetken hoidon jälkeen. (Huom. Emme tarjoa tästä hoidosta voimassa olevia alennuksia.)

Hoitojen tuloksia

Miksi ihollemme tulee erilaisia muutoksia?

Olemme jokainen yksilöitä, meillä on erilaiset taustat, geenit, elämäntavat ja erilainen ihon historia. Siihen miksi ja miten ihomme reagoi jollakin tietyllä tavalla, saattaa vaikuttaa pitkällä ja lyhyellä aikavälillä monet eri tekijät. Koska ne tekijät ovat meillä hyvin erilaisia, tarvitsemme juuri sille oman ihon tilanteelle sopivat ihonhoitorutiinit. Tälle ei ole siis välttämättä yhtä ainoaa oikeaa yksiselitteistä vastausta, joka sopisi kaikille.

Mm. UV-säteet, saasteet, pakkasenpuremat, auringonpolttamat, stressi, hormonit, ilmasto, huonot elintavat, perintötekijät, vähäinen nesteytys, huonot hoitotottumukset, tupakointi, jotkin lääkkeet ja sairaudet yms. vaikuttavat kaikki ihomme muutosten kehittymiseen ja ennenaikaisten ikääntymisen merkkien syntymiseen.

Ihon ikääntyminen on luonnollista ja meistä kukaan ei voi sitä täysin välttää. Se on käynnissä koko ajan, se alkaa jo siitä kun saamme alkumme ja kehittyy jatkuvasti, mutta noin 25-ikävuoden jälkeen alkaa näkymään näkyviä merkkejä.

Ihomme sisältää valtavasti erilaisia ainesosia, jotka vaikuttavat sen toimintaan. Siihen kuuluu paljon muutakin kuin vesi, kollageeni ja solut. Kasvojen toimintoja ylläpitävien kasvohoitojen salaisuus on syöttää iholle ravintotiivisteitä, antioksidantteja, kosteuttavia ja sitovia tekijöitä, kivennäisaineita, vitamiineja, aminohappoja yms. juuri sellaisia ainesosia, joita iho sisältää luonnostaankin, mutta joiden määrä vähenee iän mukana.

Iho on uudistuva elin, joten kasvohoitojen yhteydessä on erityisen tärkeää hoitaa ihoa tavoitteellisesti kotona hoitotuloksien vahvistamiseksi ja ylläpitämiseksi. Kuten monessa muussakin tavoitteellisessa asiassa painotetaan usein jatkuvuutta, säännöllisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, niin myös ihonhoidossa. Ihosi rakastaa rutiineja! Innostu siis ihonhoidosta ja sen tarjoamista tuloksista, hoida ihoasi päivittäin hyvillä tuotteilla ja kiität itseäsi kauniin ja terveen näköisestä ihosta myöhemmin. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa! (Verkkokauppamme asiakkaille tarjoamme ilmaisen konsultointiajan, tavoitat meidät tällä hetkellä parhaiten sähköpostise.)

Tiedote

Kosmetologi on lomalla 10.11-3.12.

Verkkokaupan tilaukset käsitellään vasta loman jälkeen. Tilausten nouto mahdollisuus liikkeestä ja tilausten toimitukset siis vasta 4.12 jälkeen.
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.