Jalkahoito Tampere

Jalkahoitoja kaikille

Jalkahoito valikoimastamme löytyy perinteisiä-, hemmottelevia- ja lyhyempiä jalkahoitoja. Jokaisen jalkahoidon sisältö ja ongelmakohtien hoito huomioidaan yksilöllisesti ja pienet muutokset hoidonkulussa on mahdollista toteuttaa. Jalkahoidoissa tehtävän hieronnan pituus määräytyy ajallisesti jalkojen vaativuuden mukaan. Hoidoissa joihin sisältyy värillinen kynsien lakkaus annamme aina värilakan mukaan.

Laadukkaat tuotemerkit

Käytämme jalkahoidoissa saksalaista Peclavus-tuotemerkkiä. Peclavus-tuotteet ovat hoitaneet jalkoja jo yli 50-vuoden ajan, ne on valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisesti, eivätkä ne sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Tuotteiden kasviperäisiä ainesosia ei ole säteilytetty, eikä niiden kehityksessä ole käytetty eläinkokeita. Vahvuutena on myös tuotteiden monipuolinen valikoima, joista löytyy niin perustuotteet, herkän ihon tuotteet, diabeetikoille sopivat tuotteet sekä tuotteet ongelmakohtien täsmähoitoon.

Peclavuksen linja on, että luonnosta löytyy kaikki tarpeellinen ihon hoitoon. Iho on suurin tuntoelimemme, mutta sillä on myös uskomaton kyky uudistaa itseään, tämän luonnollinen tukeminen on tuotekehityksen tärkein tavoite.

jalkahoidon tuotemerkit

Jalkahoito hinnasto

 • Klassinen jalkahoito 75min 84€

  Lämmin kylvetys, kynsien- ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto ja ongelmakohtien hoito, kirkas lakkaus tai hoitoöljy, hieronta jalkapöytä-jalkapohjat-sääret, paikallishoitotuotteet, jalkavoide ja virkistävä suihke.

 • Täydellinen jalkahoito 90min 97€

  Lämmin kylvetys, kuorinta, kynsien- ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto ja ongelmakohtien hoito, kynsien lakkaus, kynsilakkasuihke, hieronta jalkapöytä-jalkapohjat-sääret, paikallishoitotuotteet, jalkavoide ja virkistävä suihke. Lakkapullon saa omaksi.

 • Spa-jalkahoito 105min 114€

  Lämmin kylvetys, kuorinta, kynsien- ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto ja ongelmakohtien hoito, kynsien lakkaus, kynsilakkasuihke, hieronta jalkapöytä-jalkapohjat-sääret, virkistävä naamio, paikallishoitotuotteet, jalkavoide ja virkistävä suihke. Lakkapullon saa omaksi.

 • Pedi Peeling-mini spa-hoito 30min 53€

  Jalkapohjien desinfiointi, PH peeling-kuorintageeli kuorintaa kaipaaville ihoalueille, vaikutusta tehostavat tossut, käsittely raspilla, jalkavoide ja virkistävä suihke.

 • Fresh Up-jaloille 30min 47€

  Jalkapohjien desinfiointi, kuorinta ja hieronta jalkapöytä-jalkapohjat-sääret, jalkavoide ja virkistävä suihke. (Erikseen sovittavissa palvelun muuttaminen: Kynsien hoito ja leikkaus, jalkavoide ja suihke. !HUOM Ilmoitathan varauksen yhteydessä jos haluat tämän kynsien käsittelynä.)

Tiedote

Kosmetologi on lomalla 10.11-3.12.

Verkkokaupan tilaukset käsitellään vasta loman jälkeen. Tilausten nouto mahdollisuus liikkeestä ja tilausten toimitukset siis vasta 4.12 jälkeen.
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan käyttökokemuksen verkkosivustollamme. Jatkamalla hyväksyt tämän.